Mire alkalmas a szolgáltatás?

Lokális keresőoptimalizálásra, amellyel vállalkozása megjelenhet a Google keresőben és a Google térképen fizetett hirdetések nélkül a vállalkozás működési helye közelében leadott felhasználói keresések alkalmával.
Tehát ha Ön egy megfelelően kidolgozott és igazolt szépségszalonnal rendelkezik a Google digitális cégjegyzékében, akkor, amikor egy szombathelyi lakos szépségszalonokat keres a Google-ben, az Ön vállalkozása garantáltan meg fog jelenni a helyi találati listán.
Ebből kifolyólag a szolgáltatás alkalmas a vállalkozása online ismertségének, ezáltal eladásainak, megkereséseinek növelésére.
A szolgáltatás alkalmas az Önhöz hasonló tevekénységet űző vállalkozásokkal szembeni versenyelőny kialakítására is.


Milyen előnyökkel jár a szolgáltatás igénybevétele?

  • A Google térképen lokációja mellett számos üzletileg fontos adatát megjelenítheti, mint például a nyitvatartását, szolgáltatásait, termékeit, kapcsolatfelvételi adatait és ha rendelkezik weboldallal, akkor annak elérhetőségét.
  • Mivel a Google minden vállalkozást felülvizsgál és ellenőriz, így a Google rendszerében megjelenő vállalkozások hitelessége biztosított.
  • Vállalkozása keresőben történő megjelenését követően alapvető statisztikai marketingadatokra tehet szert, mint például, hogy hányan keresték meg vállalkozását a Google-n keresztül, hányan kattintottak vállalkozásai fotóira vagy, hogy milyen keresőkifejezésekre jelent meg vállalkozása.
  • Ha még nincs webhelye, akkor Google vállalkozásprofilja lehet az első minőségi online megjelenése.
  • Könnyedén és jogszerűen gyűjtheti és kezelheti ügyfeleinek véleményét.
  • Szezonális promóciós ajánlatokat és bejegyzéseket tehet közzé lehetséges vásárlói számára, melyekkel növelheti boltjának, vállalkozásának forgalmát.



Milyen lépések mentén nyújtjuk szolgáltatásunkat?

1. Személyes egyeztetés
Során megismerjük vállalkozása működésére vonatkozó sajátosságait, majd Ügynökségünk hivatalos Google profiljával harmadik félként (1. Ön 2. Google 3. Ergo Marketingügynökség) elindít egy regisztrációs folyamatot.
2. Igazolás
Vállalkozását felülvizsgálják, melynek átfutási ideje vállalkozása tevékenységi jellege alapján 1, maximum 14 nap lehet.
3. Ellenőrzés
Sikeres igazolást követően még egyszer felülvizsgálásra kerül vállalkozása, mielőtt az internetes felhasználók számára megjelenhetne a Google keresőben. Ennek a folyamatnak az átfutási ideje maximum 3 nap.
4. Üzletileg fontos adatok megadása és a vizuális megjelenés kialakítása

Kialakítjuk az a képi világot, amellyel a Google keresőben vállalkozására találva az emberek először szembe találhatják majd magukat.
5. Keresőmotor barát marketing szövegírás

Vállalkozásához tevékenységkategóriát, szolgáltatásokat és vagy termékeket rögízünk, melyhez a megfelelő kulcsszavakat tartalmazó leíró szövegeket készítjük el, igény esetén mindezek mellett feltűntejüük vállalkozásának érvényben lévő árait is.
6. Tulajdonjog átadása

Sikeresen élesített Google vállalkozói profiljának tulajdonjogát a szolgáltatás díjának ügynökségünk fele történő megfizetését követően átadjuk. Ettől kezdve az Ön személyes gmail címével és jelszavával tudja kezelni vállalkozását a Google keresőben.
7. Utógondozási kézikönyv
Egy digitális útmutatót adunk át Önnek, melyben hasznos tippekkel látjuk el vállalkozása Google felületén történő hatékony megjelenítéséhez.



Milyen konstrukciókat tudunk ajánlani?

Google Lokális SEO konstrukciók

A „Plus” jelzéssel ellátott szolgáltatás csomagunkban az előző pontban feltűntetett 7 ponton felül, egy katalógusminőségű marketing fotózást is biztosítunk, amely során professzionális felszereléssel fotókat készítünk, majd töltünk fel Google cégprofiljába a:
  • vállalkozás tulajdonosáról és vagy csapatáról,
  • a vállalkozás külső, azaz utcai megjelenéséről – pl. tábla, cégér, kirakat,
  • a vállalkozás belső, azaz üzlet/iroda/ szolgáltatáshelyszínéről,
  • ha van, akkor a munkásjárműről,
  • a vállalkozóról és vagy csapatáról munka közben,
  • PhotoBoxba vagy használat közbe helyezett termékeiről,
Az elkészült fotók kapnak egy alapvető retusálást és utószerkesztést, melyeket természetesen digitális formában is átadjuk a vállalkozás tulajdonosának, így azok később további marketingcélokra is felhasználhatók, például közösségi média posztok, nyomtatott és online hirdetések alapjait is szolgálhatják.


Mikor nem vehető igénybe szolgáltatásunk?

  • Ha a vállalkozása helyszíne még nem került hivatalosan átadásra, például folyamatban lévő építkezés miatt.
  • Személyes Gmail fiók hiánya esetén.



Mi a teendő, ha Ön újonnan vásárolt egy üzlethelységet, amely egy korábbi vállalkozás üzlethelységeként van bejegyezve a Google keresőben?

Ha a vállalkozás helyszíne egy másik vállalkozáshoz már vagy még be van jegyezve ügynökségünk az Ön felhatalmazásával tulajdonjogi kérelmét nyújt be az előző vállalkozás tulajdonosa felé.


Google My Business minősítés jelvény Horváth Teodóra - Google Ads szakértő

"Horváth Teodóra vagyok a Google elismert Google Ads-minősítéssel rendelkező szakértőként, miután a termékeikre vonatkozó szakértelmet vizsgáló több felmérésen is sikeresen megfeleltem. Megfelelő képesítéssel rendelkezem ahhoz, hogy a Google Cégem használatával segítsek Önnek vállalkozása internetes továbbfejlesztésében. A Google szakértői minősítéseket évente szükséges megújítani, mellyel biztosítható a Google hirdetési rendszer és módszertani fejlődésének utókövetése."

Megszerzett minősítés neve: Google My Business Gold Award




Érdeklődik valamely konstrukciónk iránt?

Szolgáltatásaink árait egyedi árkalkulációval határozzunk meg az ajánlatkérő vállalkozás egyedi jellemzői és igénye alapján. Árajánlatkéréshez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével.