Logótervezés

Érdekel

Névjegykártya-tervezés

Érdekel

Kis arculattervezés

Érdekel

LOGÓTERVEZÉS

Használja az általunk elkészült logót profilképként, borítóképként a közösségi média felületein, termékeiről, szolgáltatásairól, alkotásairólkészült képek védelme érdekében vízjelként, üzletének cégér jelzéseként.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
[1.] 1-1,5 órás telefonos/online/ személyes egyeztetés az egyedi jellemzők, a vállalkozói személyiség, elképzelések, kedvelt színek, vállalkozói tevékenység, múlt és értékek megismerése céljából.A megismerést mindvégig egy általunk kidolgozott, 15 kérdésből álló kérdőív támogatja. Az egyeztetés előtti héten ezt kiküldjük, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a gondolatok összegzésére.
[2.] Piackutatás és hangulattábla készítés.
[3.] Vázlatrajzok készítése.
[4.] Grafikai tervezés.
[5.] Logóterv bemutatása.
[6.] A megrendelő elfogadja a javaslatot/módosítást kér. Az ajánlati ár igény esetén háromszori tervmódosítást tartalmaz. Módosítási igény esetén mindig visszatérünk a [4] –es ponthoz és újra a [7]-espont fele vesszük az irányt.
[7.] Az elkészült logó több változatban, háttérrel és háttér nélkül, JPG, PNG és vektoros formátumban is átadásra kerül, így az könnyedén használható a továbbiakban online és offline felületeken minőségromlás nélkül. Átadásra kerülő változatok megnevezése: fekvő formátum, álló formátum, 4 színes (CMYK), RGB színes, szürkeárnyalatos, fekete-fehér, inverz.
[8.] A vállalkozót/márkáját vizuálisan megjelenítő logóról, annak különféle felületeken történő megjelenéséről, az alkalmazott színekről, betűtípusról és a márka által keltett hangulatról Brand Board, egy digitális összegző pdf. anyag ad útmutatást a jövőben felhasználójának akár nyomdai úton, akár digitális felületeken szeretné megjeleníttetni a logóját.

Mennyi idő alatt készül el a logó?
3-4 hét

Felhasználási feltételek
A szolgáltatás igénybevételéhez hivatalos megrendelőt várunk e-mail-es úton, majd szerzőst kötünk a munka kivitelezésére.


NÉVJEGYKÁRTYA-TERVEZÉS

A hagyományos névjegykártyák mellett virtuális névjegykártyákat is készítünk.
Ha szeretnél egyetlen névjegykártya átadásával, sokkal többet elmondani magadról, tevékenységedről, akkor a kártyán egy olyan QR-kódot helyezünk el, mely az általad kívánt bemutatkozó felületre kalauzolja a potenciális ügyfeled. Megoldásunkkal névjegykártya adataidat bárki pillanatok alatt a telefonjegyzékébe tudja majd menteni.

Az árak tartalmazzák
A helyi partner nyomdákkal történő kapcsolattartást és a nyomdának megfelelő grafikai anyagelőkészítést.

Az árak nem tartalmazzák
A nyomdai előállítás költségét a fent feltüntetett árak nem tartalmazzák, mert:
- a nyomdai alapanyagok piaci ára nem állandó,
- a nyomda alacsony és magas példányszámhoz eltérő technológiát alkalmaz, így az egységár a két esetben eltérő,
- nem mindegy, hogy egy, vagy kétoldalas anyagot szeretne életre hívni,
- nem mindegy, hogy feketében, vagy színesben kéri a nyomdai kivitelezést.

Mindebből kifolyólag minden egyes nyomdai megrendelés előtt előzetes ajánlatot kalkuláltatunk a partnernyomdával, kreatív kivitelezővel az igényeinek megfelelően. Amennyiben elfogadja az ajánlati árat az igényei összetettsége és a partner leterheltségétől függően napokon vagy heteken belül kézhez kaphatja a végterméket.


Felhasználási feltételek
A szolgáltatás igénybevételéhez hivatalos megrendelőt várunk e-mail-es úton.



KIS ARCULATTERVEZÉS

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Egy egyéni-, mikro- vagy kisvállalkozásnak a közép- és nagyvállalatokkal szemben egyáltalán nincs szüksége a végletekig szabályozott több oldalon keresztül taglalt vállalati arculatra. Egyszerűen nem életszerű és nem is pénztárcabarát megoldás számukra. A miniarculat csomagot éppen ezért a kicsiknek állítottuk össze. Tartalma a következő:

[1.] Logó és változatai. (fekvő formátum, álló formátum, 4 színes (CMYK), RGB színes, szürkeárnyalatos, fekete-fehér, inverz)
[2.] Színek meghatározása nyomdai felhasználásra és webes, digitális alkalmazásra egyaránt, melyeket például alkalmazhat a Word, Power Point,képszerkesztő és közösségi média posztszerkesztő alkalmazásokban, hogy minden kommunikációs anyag az arculatával összhangban készüljön ajövőben.
[3.] Betűtípus, betűtípus párok meghatározása, betűtípusfájlok átadása.
[4.] Névjegykártya grafikai tervezése és partnernyomdával történő kivitelezése.
[5.] Egy darab egyedi Facebook borító.
[6.] Egy darab egyedi közösségi média 24 órás történet sablon.
[7.]
Levélpapír.
[8.] Bővített digitális Brand Board a fenti arculati elemek logikai és vizuális összefoglalására, mintegy kézikönyvként funkcionál, hogy Ön grafikusnélkül is magabiztosan, arculatának megfelelő stílusban, színvilágban tudjon kommunikálni bármikor.

Ahhoz, hogy az Ön gondolatmenete alapján tudjon dolgozni és járni a grafikus tervező agya és keze, a munkát a pontos igényei kérdőíves, illetve személyes, vagy online egyeztetés során történő megismerésével kezdjük. Először piackutatást végzünk, hangulattáblát állítunk össze, ami alapján a vázlatrajzokat elkészítjük. Kizárólag ezt követően fogunk neki a vektoros grafikai tervezésnek, majd elkészül az első logójavaslat. Amennyiben a logóés színjavaslat elfogadásra kerül, rátérünk a soron következő tartalmi pontok teljesítésére. Ha módosítani szeretne, akkor összesen háromszor kérhet tervmódosítást a munka folyamán.

A csomagajánlat egyes elemei cserélhetők, illetve további extra igényekkel, például PowerPoint sablon, céges pólóterv stb. természeten bővíthető, ez esetben egyedi árat kalkulálunk a munkára.

Mennyi idő alatt készül el a kis arculata?
4-6 hét


Felhasználási feltételek
A szolgáltatás igénybevételéhez hivatalos megrendelőt várunk e-mail-es úton, majd szerzőst kötünk a munka kivitelezésére.

A feltüntetett árak nettó és bruttó értéke is azonos. A szolgáltatás nyújtója AAM - Alanyi Adómentes, így nem kerül áfa felszámításra.